OVER ON12 / LEDEN

 

Ondernemersvereniging ON12 staat volledig in het teken van verbinden. Het verbinden van onze leden met mogelijkheden, kansen, locaties, klanten, middelen, overheden en natuurlijk met elkaar. Samen krijg je zoveel meer voor elkaar dan alleen. Het is allang bekend, maar ON12 onderschrijft het als geen ander: samen sta je sterker.

 

HET BESTUUR VAN ON12

Voorzitter
Igor Soons

Eigenaar van kantoorartikelen.nl
Bestuurslid
Adelé Luyten

Adelheid Antiek
De leukste woonwinkel van de woonboulevard Heerlen, een streven waar wij met het hele team elke dag hard aan werken.
Wij zijn 7 dagen in de week open en verkopen naast hele leuke spullen ook een fantastische beleving.
Secretariaat
Sarina Luyten

Mevrouw Kip
Kinderkleding en meer

Ik heb één grote passie: oude spullen nieuw leven inblazen. Uit dat ei is ook Mevrouw Kip geboren.
Mevrouw Kip struint de wereld af op zoek naar leuke kleding en andere babyspullen die een tweede leven verdienen.
Uiteraard zorg ik ervoor dat alles schoon is en waar nodig gerepareerd. Zodat het weer als nieuw lijkt. Alleen met één groot verschil: de prijs.
Penningmeester
Roy Franssen

Duramotion is meer dan alleen een groothandel in zonnepaneel systemen. Door onze uitgebreide technische kennis en ruime (praktijk) ervaring in alle aspecten van zonne-energiesystemen, installaties en support, kunnen wij onze klanten uitstekend adviseren. U kunt bij ons ook terecht voor calculaties, 3d-designs of voor het complete projectmanagement van uw duurzaamheidsproject. Voor onze klanten organiseren wij opleidingen, trainingen en netwerkevents.
Meer weergeven

ONZE PARTNERS

Gemeente Heerlen
Martine de Beer

Hij is wethouder sinds 2014 namens de VVD en D66. Geboren in Heerlerheide, woont in Hoensbroek. Hij werkte voorheen als docent Economie bij Zuyd Hogeschool. Ruim 12 jaar is hij actief in de politiek in Heerlen; als VVD-bestuurslid, fractie assistent, raadslid en Statenlid.
Gemeente Heerlen
Ferdi Kirchheim

Afdeling Bedrijven Contact punt Gemeente Heerlen. Partner ON12.
Gemeente Heerlen
Mario Sanna
Afdeling Bedrijven Contact punt Gemeente Heerlen. Partner ON12.
BTM Parkstad
Frank Jeuring

Samen met zijn collega Math voert Frank van BTM in opdracht van de Stadsregio Parkstad Limburg het bedrijventerreinmanagement uit op de 37 bedrijventerreinen met ca. 1650 bedrijven, waar ca. 28.000 werknemers werkzaam zijn. Partner van ON12.
Meer weergeven

TER NAGEDACHTENIS AAN

Math L'Ortye
29-07-2019

Onvoorstelbaar, we vinden het echt verschrikkelijk.
Onze mede oprichter, pater familias, verbinder en bedrijven terrein manager Math L’Ortye is plotsklaps overleden op 29-07-2019.
Wij zijn je heel veel dank verschuldigd voor je energieke en humoristische jarenlange inzet.
In je geest zullen we doorgaan als eerbetoon aan jou.
We wensen familie en vrienden sterkte bij dit enorme verlies.

Bestuur ON12 en Leden
Meer weergeven

ONZE LEDEN

Activv
Hub Conjaerts.

ACTIVV is meer dan tien jaar ervaring in Arbeidsbemiddeling en HR-dienstverlening. ACTIVV is ook – nog altijd – enthousiasme en de wil om te slagen. Arbeidsbemiddeling en HR-diensten in de breedste zin van het woord.
Adelheid Antiek, Brocante en Curiosa
Adele Luyten

Adelheid Antiek c.v.
De leukste woonwinkel van de woonboulevard Heerlen, een streven waar wij met het hele team elke dag hard aan werken.
Wij zijn 7 dagen in de week open en verkopen naast hele leuke spullen ook een fantastische beleving. Kom dus snel langs en laat u verrassen!
Agron Kerp
Peter Paul van Cleef.

Agron Kerp levert producten en diensten aan technische specialisten in de automotive sector. Hierbij kunt u denken aan universele garagebedrijven, transportbedrijven en tevens particulieren.
Alpheios BV
Pedro Kruijntjes.

Alpheios is één van de grootste bedrijven op het gebied van professionele schoonmaakproducten, -systemen en -strategieën in de Benelux. Alpheios zorgt voor een performanceverbetering bij haar klanten door in hun schoonmaakproces mensen, middelen, methoden en machines beter op elkaar af te stemmen. Hierdoor wordt meer bereikt met minder energie, tijd en kosten. In samenwerking met de klant ontwikkelt Alpheios totaalplannen die een direct en duurzaam positief effect hebben.
Armos schoonmaakservice
Jan Stubbe.

Armos schoonmaakservice is een dienstverlenend bedrijf met een zacht kantje. Armos betekent in het Grieks letterlijk ‘het zachte deel dat twee hardere delen met elkaar verbindt’. Onze missie is dat Armos schoonmaakservice uw partner zal zijn in die markt waar mensen zich werkelijk met elkaar willen verbinden, waarbij we het potentieel van onze dienstverlening gezamenlijk kunnen benutten en uitbouwen.
Door te handelen vanuit onze kernwaarden kan Armos dit realiseren.
Artimeta BV
Leo Buck.
Loven Groep
Leo Loven

De Loven Groep is al meer dan 90 jaar actief in transport en mobiliteit en is uitgegroeid tot een van de grootste en modernste totaalaanbieders in de truck- en trailermarkt van Limburg en het oostelijke deel van Noord-Brabant met ca. 100 medewerkers. In die hoedanigheid is Loven een synoniem voor mobiliteit op zijn breedst. Van het kleinste onderdeel tot een 50 ton’s 8×4 DAF en alles wat er tussenin zit: bij Loven ‘hebben’ ze het.
Automobielbedrijf Schloesser
Leo Schloesser.

Auto Schloesser is een familiebedrijf van Peter en Leo Schloesser, gevestigd in Limburg, waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Doordat wij gebruik maken van de nieuwste technieken en onze ervaring van ruim 30 jaar geven wij u de garantie dat uw auto bij ons in goede handen is.
Beaujean Minerals
Guido Beaujean.

Specialist in Lava, klei & manegezand.
Beajean Profile Car & Tyreservice
Pierre Klinkenberg

Profile Car & Tyreservice is de grootste zelfstandige, merk-onafhankelijke banden en auto onderhoudsspecialist van de Benelux. Zowel voor de particuliere als de zakelijke markt.
BoSec Security
Stephan Boltong.

Bosec Security is een sterk groeiend beveiligingsbedrijf dat zich op diverse diensten richt op het gebied van onder andere fysieke beveiliging, verkeer, projectmanagement en opleidingen.

Met dit totaalconcept bieden wij u de mogelijkheid om voor alle zaken op dit gebied één centraal aanspreekpunt te hebben.
Bouwmachines Hollanders
Alex Hollanders.

Bouwmachines Hollanders BV is een familiebedrijf dat vanaf 1976 actief is in verhuur en verkoop van kranen, hoogwerkers en steigermateriaal. Sindsdien is het uitgegroeid tot een internationale handelsonderneming dat een ruime klantenkring voorziet van een groot assortiment aan bouwmachines.
BRM BOUW BV
Frans Gorissen.

Wij zijn BRM BOUW BV en wij staan voor Betrouwbaar – Realistisch – Maatwerk

Uw Betrouwbaar bouwbedrijf, waarop u durft te vertrouwen. Vakmensen, die meedenken en hun afspraken nakomen. Kiezen voor BRM BOUW BV is kiezen voor zekerheid. Wij houden van duidelijkheid en transparantie gedurende het hele proces; van offerte tot de uitvoering.

Dankzij onze realistische en kritische blik kennen wij onze sterke kanten. Als klant betekent het dat u krijgt, wat u van ons verwacht.
BUCA Hydrauliek Heerlen BV
Georges Simons.

De Charles Feijts Groep is een familiebedrijf gespecialiseerd in verkoop en service van lichte en zware bedrijfswagens. Het bedrijf werd in 1931 opgericht, en wordt tegenwoordig gerund door de 3e generatie. Meer dan 80 jaar ervaring wordt gedragen door zo’n 55 gemotiveerde en toegewijde medewerkers. De klantenkring bestaat voornamelijk uit zakelijke klanten en regionale overheid.
Burotronic
René Kiel.

Burotronic is meer dan 40 jaar specialist op het gebied van kantoormeubilair en kantoorinrichting en is voornamelijk actief in de regio Limburg en Brabant. Burotronic denkt mee bij het adviseren, creëren en inrichten van uw werkomgeving.
C.I.D ontwerpstudio
Jos Cordewener

CiD werkt voor haar realisaties nauw samen met architectenbureaus zoals Trans Form en Smink Architecten.

Zelf heeft CiD ook een eigen designafdeling/ontwerpstudio, waarbij er samen met de klant een visueel ontwikkelingstraject wordt doorlopen. Dit gaat van een eerste schetsontwerp en 3D visualisatie tot een uiteindelijke werktekening van het te realiseren project.

Veel waarde hechten wij aan de kracht die voortvloeit uit ons familiebedrijf, en letten er daarom extra sterk op da
Creusen Cars
Christian Creusen.

Bent u op zoek naar die ene auto? Die auto die voor een meeneem- of handelaarprijs van u wordt?
En toch een auto die kwalitatief in orde is en waarvan ons zowel de kilometerstand alsook de historie bekend zijn?
Dan is Creusen Cars uw ideale cash and carry.

Niet alleen heeft u de keuze uit bij ons bekende dealerauto’s, ook het aantal merken en modellen is verrassend en uiterst gevarieerd. Tegen meeneemprijzen de auto rijden die bij u past en die u bevalt!
Dalli De Klok B.V.
Norbert Smeets.

Wij zijn een familiebedrijf in de vijfde generatie met een duidelijke focus op het Europese merken- en handelsmerkenbedrijf. In overeenstemming met onze kwaliteitsbelofte combineren wij als middenstandsbedrijf de traditie, waarden en sociale verantwoording uit onze 170-jarige bedrijfsgeschiedenis met de aanspraak van een sterke en toekomstgerichte ondernemingsgroep.
Duramotion
Roy Franssen.

Duramotion is meer dan alleen een groothandel in zonnepaneel systemen. Door onze uitgebreide technische kennis en ruime (praktijk) ervaring in alle aspecten van zonne-energiesystemen, installaties en support, kunnen wij onze klanten uitstekend adviseren. U kunt bij ons ook terecht voor calculaties, 3d-designs of voor het complete projectmanagement van uw duurzaamheidsproject. Voor onze klanten organiseren wij opleidingen, trainingen en netwerkevents.
Eurohandelsonderneming
Julek Ankiewicz

Euro Handelsonderneming B.V. is gevestigd op Rennemigerveldweg 70 te Heerlen en is actief in de branche Groothandel
Meer weergeven
Fabory Nederland B.V.
Hein Coumans.

Gemak is de drijfveer voor onze diensten. We willen het u graag gemakkelijk maken op de manier die het beste bij u past. Elk van onze serviceconcepten voldoet aan specifieke eisen en uw wensen. De brede waaier van diensten die wij aanbieden, hebben allemaal één ding gemeen: ze helpen u uw efficiëntie te verhogen en uw kosten van het bestellen, het verwerken en het opslaan van bevestigingsartikelen te verlagen.
Fortron BV
Ruth Leerssen.

Fortron is dé specialist in gevelonderhoud. Ruim 250 bevlogen vakmensen werken dag in dag uit aan de gevel. Ze wassen ramen, reinigen gevels en verwijderen graffiti. Ze zijn dan ook uw ‘ogen en oren’ aan de gevel. Ze zien in één oogopslag wat de staat van uw gevel is en kunnen u uitstekend adviseren over wat nodig is om uw gevel weer de uitstraling te geven die hij verdient.
Fuldner Machines BV
Jan Wilbers.

Füldner Machines is opgericht in 1992 en heeft sedertdien een stevige klantenbasis opgebouwd in duitstalig Europa en in de Benelux. Vanaf het begin heeft de after-sales service hoog in het vaandel gestaan. Bij Füldner Machines zijn we doordrongen van het feit dat, als een machine niet of niet goed functioneert, de productie stagneert hetgeen (veel) geld kan kosten.
GP Reinigingsdiensten Rd4
Guy Drummen.

Reinigingsdiensten Rd4 verzorgt de inzameling en verwerking van​ afvalstromen voor de gemeenten Brunssum, Eijsden-Margraten, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Nuth, Onderbanken, Simpelveld, Vaals en Voerendaal. Daarnaast beheren wij de milieuparken in deze gemeenten, verzorgen wij de straatreiniging, transport, kringloopactiviteiten en gladheidbestrijding. Verder adviseren wij de gemeenten bij hun afvalbeleid.
Graus Bouw
Rene Vanhommerig.

GRAUSBOUW heeft circa 45 medewerkers, bestaat al meer dan 100 jaar en heeft zich de laatste decennia vooral gespecialiseerd in onderhoud en renovatie van vastgoed. “Onderhoud en renovatie” is een vak apart. Het is onze expertise, waar onze organisatie volledig op is ingericht en onze vakmensen voor 100% op geselecteerd en getraind zijn.
Gransier B.V.
Dolf Gransier.

Sinds 1966 is Gransier BV een totaalleverancier voor de vakhandel in fietsen, bromfietsen, scooters en aanverwante producten. Begonnen als groothandel voor de lokale detailhandel zijn wij uitgegroeid tot een internationale groothandel met klanten in meerdere landen in Europa. Sinds 2014 zijn wij gevestigd in een ultramodern bedrijfspand in Heerlen. Uit een zeer breed en diep productassortiment van bijna 20000 produkten vindt u altijd het product van uw keuze.
Marijn Mooren
Marijn Mooren

Wij zijn een jong onafhankelijk bandenservice bedrijf waar klantgerichtheid centraal staat. Voor u als klant betekent dit dat wij niet gebonden zijn aan bepaalde merken, maar precies díe band kunnen leveren die het beste bij uw wensen past. Ook voor velgen, uitlijnen, TPMS-sensoren, balanceren, reparatie, bandenwissel en opslag bent u bij ons aan het juiste adres.

Of u nu nieuwe banden nodig heeft voor uw personenwagen, bestelwagen of caravan/camper. Kom gerust een keer langs!
Habets & Straten Makelaars/Taxateurs
Eugène Habets.

Habets & Straten makelaars/taxateurs o.g. is gespecialiseerd in bedrijfs- en woningtaxaties en in de bemiddeling van woningen (aan- en verkoop) en zakelijk vastgoed (aan- en verkoop,
aan- en verhuur). Als registertaxateurs zijn wij gecertificeerd bij het NRVT voor de Wonen en Bedrijfsmatig Vastgoed. Voor onze opdrachtgevers een waarborg voor het deskundig en onafhankelijk uitvoeren van zowel woning- als bedrijfstaxaties.
Hanno automaterialen
Dolf Knubben.

Al meer dan 40 jaar zijn de automaterialen van Hanno BV in Heerlen een begrip bij de autovakman. Door uitsluitend A-merken te voeren is de kwaliteit van de onderdelen voor alle automerken gewaarborgd. Bovendien staat het zeer ervaren personeel garant voor snelle levering van de juiste producten. Daarmee is Hanno BV een betrouwbaar verlengstuk voor elke garagist.
Hanos Nederland
Jules Goossens.

HANOS is de internationale horeca groothandel voor de horeca en bedrijvenmarkt. Beleef de wereld van HANOS in onze sfeervolle groothandels en ontdek het exclusieve en voordelige assortiment vers, food en non-food producten.
Harreman Verhuizingen BV
Patrick Harreman.

Harreman Verhuizingen is in 1931 opgericht en is door onze vakkundige en betrouwbare dienstverlening uitgegroeid tot één van de bekendste en grootste verhuisbedrijven in Limburg.

Harreman Verhuizingen is aangesloten bij de organisatie Top Movers, een landelijk samenwerkingsverband van 16 vooraanstaande Erkende Verhuisbedrijven, verspreid over 25 vestigingen door heel Nederland, die elk bekend zijn in hun eigen regio. Zo kunnen wij elke verhuizing aan, van groot naar klein.
Herito
Danny Riem
Herito is de zakelijke telecom en ict dienstverlener voor het zuiden van het land. Ons aanbod is afgestemd op het MKB, en op de tijd van nu. Wij bieden naast VoIP telefonie ook werkplekken of andere diensten vanuit de cloud aan. Met deze oplossingen heeft u altijd en overal toegang tot uw eigen informatie. Maar kunt u bijvoorbeeld ook slimmer werken. Naast diensten leveren en installeren wij ook camera beveiliging of toegangscontrole. In principe heeft u bij ons echt alles onder 1 dak
Heuts Automaterialen
Lars Heuts.

Het Heuts assortiment omvat niet alleen auto-onderdelen en gereedschap maar richt zich op alles wat met mobiliteit & vrije tijd te maken heeft. Ook de consument kan bij Heuts terecht voor een breed assortiment; van aanhangwagens t/m zwembaden en van fietsen t/m barbecues, Heuts heeft het allemaal. Dit assortiment kunt u vinden in een van onze vestigingen of in onze vernieuwde webshop.
Heuts is een begrip bij de consument door haar goede service en compleet assortiment.
Kantoorartikelen.nl
Igor Soons

KantoorArtikelen.nl uit Hoensbroek is een initiatief van ITC Alles voor uw kantoor NV. Het in 1984 opgerichte familiebedrijf onder aanvoering van Igor Soons telt drie divisies:
Kantoorartikelen (100.000 online producten), projectinrichtingen en kantoormachines
KantoorArtikelen.nl heeft als onafhankelijke projectinrichter al vele honderden bedrijven, scholen, instellingen en organisaties ingericht.
Kleurencentrum Limburg
Peter en Mitch van Hugten.

Kleurencentrum Limburg is gespecialiseerd in bouwverf, industriële coating en autolakken. “Ons motto is: ‘goed advies is het belangrijkste!’ en daar streven we dan ook naar: elke klant met zo goed mogelijk advies weer zien vertrekken. Daarnaast hebben we uiteraard professionele verf voor elk project met advies op maat en een garantieplan.
LBK Zakelijke Dienstverlening
Marcel Soons.

Financiële dienstverlening.
Limburgse Horeca Onderneming
Erik Ummelen.

Wij zijn de voorraadkast van de Limburgse Horeca. Heeft u als horeca-ondernemer niet de fysieke of financiële ruimte om een grote drankvoorraad te houden? Wij kunnen in uw voorraadbehoefte voorzien. Ons assortiment is breed en bestaat uit bier, frisdrank, wijn, gedistilleerd, koffie en zuivel. Alle bekende binnen- en buitenlandse merken zijn vertegenwoordigd. Onze productkennis delen wij met u, zodat u tot de meest optimale mix van dranken komt voor uw horecagelegenheid.
L’Ortye Transport en Milieu
Vivien L'Ortye

L’Ortye is een echt Limburgs familiebedrijf met 120 medewerkers met een rijke historie van meer dan zeventig jaar. We zijn actief in vijf divisies: Transport, Milieu, Haven, Zand & Grind en Grondbank en werken dagelijks met veel passie voor bedrijven, instellingen, overheden en particulieren. L’Ortye heeft vestigingen in Hoensbroek, Stein, Meers en Maastricht en Born.
L’Ortye Transport en Milieu
Jean L'Ortye

L’Ortye is een echt Limburgs familiebedrijf met 120 medewerkers met een rijke historie van meer dan zeventig jaar. We zijn actief in vijf divisies: Transport, Milieu, Haven, Zand & Grind en Grondbank en werken dagelijks met veel passie voor bedrijven, instellingen, overheden en particulieren. L’Ortye heeft vestigingen in Hoensbroek, Stein, Meers en Maastricht en Born.
L'ortye Tuin Deco Bouw
Tim L'ortye

Ruim 30 jaar ervaring in kwaliteit en service.
Gespecialiseerd in hardware tuinproducten. Iedereen die bedrijfsmatig of particulier bezig is met de aanleg van tuinen, terrassen, opritten of vijvers, kan terecht bij ons voor een omvangrijk en kwalitatief hoogwaardig aanbod.
Luyten Classic Cars
Theo Luyten

Wij restaureren al meer dan 30 jaar Porsches, Vw Bullies en Kevers.
Alle restauraties worden gefotografeerd en gedocumenteerd.
Mevrouw Kip
Sarina Luyten

Mevrouw Kip
Kinderkleding en meer

Ik heb één grote passie: oude spullen nieuw leven inblazen. Uit dat ei is ook Mevrouw Kip geboren.
Mevrouw Kip struint de wereld af op zoek naar leuke kleding en andere babyspullen die een tweede leven verdienen.
Uiteraard zorg ik ervoor dat alles schoon is en waar nodig gerepareerd. Zodat het weer als nieuw lijkt. Alleen met één groot verschil: de prijs.
Meijers Onroerend Goed BV
Pedro Meijers.
Meubelkliniek Limburg
Josephine Gerritsma

MeubelKliniek Limburg is in 1996 opgericht met één missie: het brengen van een uitstekende Meubelreparatie b.v. uw kostbare designmeubels zien er na reparatie weer zo goed als nieuw uit. Onze passie voor meubels heeft ons geïnspireerd om ons bedrijf te openen en het blijft ons vandaag drijven ook wij dragen daardoor een steentje bij voor het milieu want weg gooien is niet nodig. Al onze reparaties zijn snel en gemakkelijk voor onze klanten.
Nedlin
Steff de Win

Wij zijn Nedlin. Bij ons draait alles om de was. Wij hebben de ambitie om het iedere dag beter te doen. Iedere dag beter omdat we weten dat het kan. En bovenal omdat we vinden dat het moet. Beter voor onze klanten, onze medewerkers en onze omgeving.
Norad BV
Pascal Lemeer.
Warmteservice
Dennis Pelzer

Verkoop van CV ketels, radiatoren, sanitair, dakbedekking, instalatiemateriaal en elektra aan de vakman en doe-het-zelver.
Polipack B.V.
Chris Geurts

Polypack is een verpakkingsbedrijf dat een fullfillment oplossing aanbiedt voor het logistieke eindproces van klanten. Wij zijn in staat om bedrijven te ontzorgen die voor korte of langere periode de mensen, middelen of capaciteit niet hebben om hun eindproduct bij hun klanten te leveren.
Refresco Benelux - Pablo Beuten
Pablo Beuten

Refresco is een Europese groep van producenten van frisdranken en vruchtensappen voor vooraanstaande (inter-)nationale retailers en A-merkfabrikanten en is een snelgroeiende jonge organisatie met 23 vestigingen in 9 Europese landen en voert een zeer ambitieuze groeistrategie. De Holding is gevestigd in Rotterdam.
Rob Peters Meel- en Graanhandel B.V.
Sanne Peters

Rob Peters Bakkerijgrondstoffen staat voor kwaliteit en service. Kwaliteit, door met voortreffelijke meelfabrikanten samen te werken als depot voor hun meel en bloem. Bij gebruik van een goede kwaliteit bloem en meel zijn dure toevoegingen vaak niet nodig. In de kostprijs berekening is dit goed terug te vinden.

Service, omdat wij bijna 24 uur per dag voor onze klanten klaar staan en indien wij iets niet in voorraad hebben, dit zo vlug mogelijk naleveren.
Autoschade de Jong
Rolf de Jong

Sinds jaar en dag is Autoschade Rolf de Jong een begrip in de regio, als geen ander weet de Jong wat snelheid flexibiliteit en deskundigheid betekent.
En er wordt ook alles aan gedaan om de kwaliteit die wij leveren zo hoog mogelijk te houden. Er staat een heel team van vakbekwame mensen voor u klaar om u te helpen bij alle aspecten van de autoschade.
RR Civiel
Rob Hornman

RR Civiel BV is een startende onderneming die dagelijks actief is met het verrichten van werkzaamheden gericht in de wegenbouw. Onze hoofdactiviteit is het aanleggen, verbeteren en onderhouden van de infrastructuur.
Schadenet Koenen
Maurice Koenen.

Maak autoschade niet vervelender dan het al is en bel schadenet-koenen. Met één telefoontje is dan alles geregeld. Van het invullen van het schadeformulier tot en met het weer puntgaaf afleveren van uw auto. Makkelijker, sneller en efficiënter kan het niet. Rij voor comfortabel schadeherstel direct langs bij onze vestiging. En ziet u geen kans om de auto te brengen dan halen wij hem met plezier voor u op.
Sligro Foods group Nederland B.V.
Sligro Food Group bestaat uit foodservicebedrijven in Nederland en België die met een totaalpakket food en aan food gerelateerde non-food producten en diensten actief zijn in de groothandelsmarkt voor de etende en drinkende mens.
Smeets Autogroep
Rene Jennen
Smezo Handelsonderneming B.V
Frank Winkens

SMEZO is een toonaangevende euregionale leverancier van technische artikelen en gereedschap voor de industrie, overheidsinstellingen en bouw gerelateerde bedrijven. Met ruim 100.000 artikelen op voorraad, een eigen bezorgdienst, maatwerk in voorraadbeheer en een 24 uurs servicedienst is dit familiebedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende vertrouwde dienstverlenende partner.
SLF Group
Maurice Thielen.

Sound + Light Factory is uw partner op het gebied van audiovisuele ondersteuning. Door jarenlange ervaring heeft Sound + Light Factory zich ontwikkelt tot een betrouwbare partij, die zich bezig houdt met het ondersteunen van vele evenementen zoals beurzen, bedrijfspresentaties en feesten, theaterproducties, festivals en televisieprogramma’s.
SPF Europe BV
Breur Mullers.

SPF Europe – gevestigd in Hoensbroek, Nederland – is in 1989 opgericht en is gespecialiseerd in de verwerking van corrosie bestendige metalen zoals titaan, tantaal, niobium, zirkonium en nikkel-legeringen voor toepassing in agressieve en corrosieve media.
Steenhouwerij Moonen
Hein Wanders.

Moonen-Wanders is in Heerlen (Zuid-Limburg, Nederland) gevestigd, op zo'n 500 m van de A-76, afslag Woonboulevard . In onze showroom maakt u kennis met de ruim 200 verschillende soorten marmer, graniet en hardsteen die wij kunnen leveren. Voor vloeren, gevels, badkamers en/of keukens. Met gegarandeerd korte levertijden én altijd een gunstige prijs.
Technische groothandel Frigé B.V.
Harry Loppersum.

Elektro Groothandel Frigé is een gezonde handelspartner die samenwerking hoog in haar vaandel heeft staan. Opgericht in 1961 werkt Frigé met drie vestigingen in Nederland. Frigé, de elektrotechnische groothandel
De activiteiten van Frigé hebben als uitgangspunt: 'Elektrotechniek en Logistiek'. Beide elementen zijn onafscheidelijk met elkaar verbonden en cruciaal voor de huidige en toekomstige ontwikkeling van Frigé.
Transcarbo Kunststof kozijnen BV
Mayco van de Wal.

Transcarbo Kunststof Kozijnen is een van de grootste leveranciers van kunststof kozijnen voor de projectmatige markt in Nederland. Met een 100-tal medewerkers produceren en monteren wij door heel Nederland veelkleurige, stijlvolle kunststof kozijnen in allerlei uitvoeringen.
Transportbedrijf J. Boosten BV
Jaques Boosten.

Transportbedrijf gevestigd op de Koumen 50 te Hoensbroek.
Van den Boogaard reclame
Leon van den Boogaard.

Reclamebedrijf gespecialiseerd in autobelettering, gevelbelettering, raambelettering, etched glass, zonwerende folies, lichreclame, reclameborden, drukwerk en banners en nog veel meer!
Van den Boogaard relatiegeschenken
Alois Van den Boogaard.

Van Den Boogaard is met ruim 30 jaar ervaring uw betrouwbare partner. Wij zijn in 1983 gestart als leverancier van bedrijfskleding, maar al snel gingen we ons ook richten op promotionele kleding, het bedrukken van textiel en op (bedrukte) relatiegeschenken.

Bij Van Den Boogaard heeft u keuze uit talloze relatiegeschenken, promotieartikelen en geschenkpakketten. Snel geleverd en tegen scherpe prijzen.
van de Velden Rioleringsbeheer BV
Paul Prudon.

Nederlands grootste dienstverlener in ontstoppen, reinigen, inspecteren, repareren en vernieuwen van rioleringen.
Van Enckevort
Cor Verkuijlen.

Van Enckevort is gespecialiseerd leverancier van kwaliteitsproducten en advies voor bouw en industrie.
Dertien vestigingen, 25.000 artikelen, heel veel vakkennis en actuele kwaliteitskeurmerken garanderen altijd een antwoord op uw vraag. Van kopspijker tot design bouw- en meubelbeslag en van persoonlijke beschermingsmiddelen tot geavanceerde toegangselektronica.
Van Kaathoven Nederland B.V.
Bas Ruijters

Wij zijn een familiebedrijf met één grote passie: wij zijn weg van afval. Wat anderen als vuilnis, troep en puin beschouwen, zien wij als een bron van nieuwe grondstoffen en mogelijkheden. We denken net even anders. We dóen net even anders.
Waprof BV
Ralph Willems.

Waprof Hoensbroek BV heeft ruim 30 jaar ervaring met betonwerk. Vakmanschap en vakkennis zijn de fundering voor elke klus. Wij zijn als bedrijf altijd in beweging, zijn gericht op de toekomst en werken altijd met de hoogst mogelijke efficiëncy en nauwkeurigheid.
Wij zorgen voor een hoogwaardige afwerking & oplevering en werken daarom uitsluitend met kwaliteitsmaterialen en ervaren mensen.
Wealer Heerlen BV
Marc van der Linden.

Uw Volkswagen, Audi, SKODA, Volkswagen Bedrijfswagen en Seat Service dealer voor zuid- en midden Limburg.
WellColl Autoschade
Patrizio Fiori.

Hoogopgeleide medewerkers werken met de modernste apparatuur. Onze specialistische technieken beperken uw schadelast. WellColl verzorgt de afhandeling met leasemaatschappijen en verzekeraars en is lid van ABS Autoherstel.
Wetzels Holding B.V.
Martin Wetzels.

De activiteiten van Wetzels Holding BV vinden (onder andere) plaats in de branche: Holdings (geen financiële). Deze branche heeft als hoofdcategorie: 'Advisering, onderzoek en overige specialistische zakelijke dienstverlening' en is in dit geval verder onderverdeeld bij: 'Holdings (geen financiële), concerndiensten binnen eigen concern en managementadvisering', subcategorie 'Holdings (geen financiële) en concerndiensten binnen eigen concern'.
Zonnepanelen Parkstad
Emmanuel Zanetti
Zonnepanelen Parkstad BV, opgericht in 2015, is de opvolger van Zonnepanelen Parkstad Deze is gestart in 2007 met de verkoop van zonnepanelen aan particulieren. Om ook aan de behoefte van de zakelijke markt te voldoen zijn meer grootschalige projecten gerealiseerd en is samenwerking gezocht met diverse bouw gerelateerde ondernemingen. Vele honderden zonnepaneel installaties en projecten van klein tot groot zijn de afgelopen jaren gerealiseerd.
UW FOTO HIER?
Bent u lid van ON12 of wilt u dat worden? Stuur dan een mail naar ons en wij zorgen dat u in ons smoelenboek wordt opgenomen! U kunt dit doen door op de onderstaande link te klikken of te mailen naar: secretariaat@on12.nl.
Meer weergeven

ON12 Ondernemersvereniging

Nijverheidsstraat 10-12

6433 JZ Hoensbroek

 

BTW nr: NL812334498B01

KVK nr: 41073313

bank nr: NL93INGB0007049082

 

Gemeente Heerlen

Mario Sanna Afdeling Bedrijven Contact punt Gemeente Heerlen. Partner ON12.

Go to link