KANTOORARTIKELEN.NL

‚Äč

“Als het om kantoren gaat, moet je bij ons zijn!” 045-land is zijn thuisbasis. Hij is hier niet alleen geboren en getogen, hier – in De Koumen nota bene – zette hij zijn eerste ondernemersstappen, als 18-jarige op de fiets. Igor Soons van KantoorArtikelen.nl is een entrepreneur pur sang. Ondernemen is zijn grootste hobby en passie en dat proeft iedereen die zaken met hem doet. En hij is misschien wel de grootste voorvechter van lokale business: “Elkaar vinden, verbinden en samen zaken doen; dáár ga ik voor.”

Ondernemen zit in de Soons-genen. Alles wat met kantoor te maken heeft blijkbaar ook. “Mijn opa had onder meer een kantoorvakhandel (de Heerlense LBK), mijn vader is ooit begonnen met de export van kantoorbenodigdheden naar de Nederlandse Antillen en als derde generatie ben ik – bijna op logischer wijze – eveneens de kantoorartikelenweg ingeslagen. Kantoorartikelen of iets anders, het maakt niet uit, ik ben boven alles ondernemer.”

 

Echt álles voor kantoor

Het zijn kantoorartikelen gebleven. Over zijn bedrijf KantoorArtikelen.nl zegt Soons in één zin: “Als het om kantoren gaat, moet je gewoon bij ons zijn!” Alles, maar dan ook werkelijk alles wat je nodig hebt voor kantoor, vind je simpelweg bij KantoorArtikelen.nl. Hetzij in de gelijknamige webshop met ruim 60.000 artikelen online óf offline in Tegelen, waar de divisie Kantoormachines is gevestigd, hetzij in het hoofdkantoor in De Koumen (Hoensbroek), van waaruit alle projectinrichtingsopdrachten worden uitgevoerd. “Het ontwerpen, inrichten én faciliteren van inspirerende werkplekken is onze hartstocht. Het is onze uitdaging om altijd een gezonde, duurzame en fijne werkomgeving te realiseren, waar iedereen graag werkt en optimaal kan functioneren. Onze team Projectinrichting is dan ook gespecialiseerd in het op maat oplossen van alle denkbare werkplekvraagstukken; van ontwerp tot en met realisatie.”

Niets fijner dan zaken doen met je buurman

Als Igor Soons ergens heilig in gelooft, dan is het in lokale business. “Waarom spullen in China inkopen als je binnen een straal van een paar kilometer diezelfde producten en diensten ook kunt krijgen? Waarom zou je de economie in je eigen regio tekort doen? Ik ben dan ook een groot voorstander van lokaal verbinden en zaken doen met elkaar om zo een toegevoegde waarde te creëren. Wat is er fijner dan zaken doen met je buurman? Dat is ook precies wat wij met ON12 willen bereiken. De samenwerking met BTM Parkstad is hier een mooi bewijs van; zo kunnen we nog meer bedrijven in onze regio met elkaar verbinden.” 

 

Die bevlogenheid om ondernemers met elkaar in contact te brengen en zijn maatschappelijke betrokkenheid zijn twee van de redenen waarom Igor Soons de voorzittershamer van ON12 ter hand heeft genomen. “Bovendien, iedereen heeft wel eens kantoorartikelen nodig en zodoende ken ik al heel veel bewoners van ON12. Dat is een groot voordeel.” 

 

Soons bestempelt zichzelf als een soms rebelse voorvechter van vrij ondernemerschap. “Als wij er als ondernemersvereniging voor kunnen zorgen dat onze ondernemers (samen) in optima forma kunnen ondernemen, dan ben ik een gelukkig mens.” 

 

Kantoorartikelen.nl

Nijverheidsstraat 10

tel.  045-5229311 

mail igorsoons@itccv.nl

web www.kantoorartikelen.nl

ON12 Ondernemersvereniging

Nijverheidsstraat 10-12

6433 JZ Hoensbroek

 

BTW nr: NL812334498B01

KVK nr: 41073313

bank nr: NL93INGB0007049082